fbpx
Сьогодні
Відео 10:11 30 Бер 2023

Митрополит Павло пригрозив Президенту та його родині: "Горе вам, бійтеся"

Із погрозами до президента Володимира Зеленського звернувся скандальний митрополит УПЦ МП Павло (Лебідь), якого в народі називають "Паша Мерседес". Це він зробив після того, як держава вимагає, щоб священники Московської церкви покинули Києво-Печерську Лавру.

Звернення "Паші Мерседеса" опубліковано на відео "Лавра.Суть порятунку" на YouTube.

У своєму відеозверненні Павло Лебідь повідомляє, що Бог не простить лідерові держави вигнання УПЦ із Лаври. Він сказав, що "сльози виселених священнослужителів, "не впадуть у землю – вони впадуть йому на голову".

Московський піп "гарантує" Володимиру Зеленському Божу кару.

"Кажу вам, пане президенте, що сльози наші не впадуть на землю. Вони впадуть вам на голову. Сьогодні ви думаєте, що, увійшовши у владу на наших спинах і нашому бажанні, можете з нами так чинити. Господь не простить ні вам, ні вашій родині цей вчинок. Тому що в ці хвилини 220 людей викинуті вами на вулицю", – сказав колишній настоятель Київсько-Печерської Лаври.

Цікаво, що міністра Ткаченка він обізвав одержимим "диявольським біснуванням":

"Ви не змогли зупинити одержимого буйством, злістю, ненавистю та диявольським біснуванням міністра культури, а це означає, що він робить все з вашого дозволу. Горе вам, бійтеся", – сказав митрополит.

Павло Лебідь також прокоментував інформацію про те, що його помітили в міграційному центрі з оформлення закордонного паспорта.

"Введіть сьогодні в інтернет: що я сьогодні їду. Залишаю свою країну. Швидко оформив паспорт і втік із цього приміщення. Начебто це я оформлював документи, ніби я щось робив. Вони скрізь розповідають, що я поїду. Ні! Я не поїду до останнього, доки не поховаю всіх", – вибухнув погрозами митрополит Павло.

За його словами, він не боїться наслідків після його звернення.

Зазначимо, що 29 березня так звана Українська православна церква (Московський патріархат) мала залишити територію Києво-Печерської лаври.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: