fbpx
Сьогодні
18:56 29 Бер 2023

Відбудова України: британський мандрівник Беар Гріллс став амбасадором United24

English version here

Беар Гріллз — найвигадливіший мандрівник сучасності, який у 23 роки став наймолодшим британцем, підкорившим Еверест, телеведучий, письменник, колишній спецназівець, та автор декількох світових рекордів.
Гріллз підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни.

Його освітня компанія BecomingX у партнерстві з Amazon та Accenture розробляє навчальну платформу BecomingX Ukraine для українців.

У грудні 2022 року знаменитий мандрівник разом зі знімальною групою відвідав Україну. Результатом цього візиту став фільм "Зона бойових дій: Беар Гріллз зустрічається з президентом Зеленським", який 28 березня вийшов у прокат у Великій Британії та США. Наступного дня стало відомо, що Гріллз долучається до UNITED24 та просуватиме напрям "Відбудова України".

Він також стане першим британським амбасадором фандрейзингової платформи.

"Через рік протистояння російському вторгненню підтримка таких людей як Беар Гріллз є дуже важливою. Разом з іншими послами UNITED24 він допоможе поширювати правду про війну та об'єднувати світ довкола допомоги Україні", — зазначив Президент України Володимир Зеленський.

"Я дуже пишаюся підтримувати UNITED24 і народ України. Ви продемонстрували таку мужність та рішучість перед труднощами й стали міжнародним символом стійкості та непокори. Мені не терпиться почати допомагати UNITED24 і створювати краще майбутнє для всіх", — сказав Беар Гріллз.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: