fbpx
Сьогодні
13:41 29 Бер 2023

У Національному військово-історичному музеї з нагоди річниці потоплення "Москви" покажуть артефакти флагмана рф

Фото: ДПСУ

Нова експозиція артефактів із затонулого флагмана Чорноморського флоту російської федерації відкриється на річницю потоплення ворожого крейсера "Москва" в Національному військово-історичному музеї України.

Про це пише "АрміяInform".

Представники музею на брифінгу в Києві розповіли, що на експозиції буде виставлено зокрема рятувальний круг, сигнальний буй із затонулого крейсера та багато інших цікавих артефактів.

Нагадаємо, що у серпні 2022 року вже організовували виставку знищеної військової техніки російських загарбників просто неба в Києві.

А в приміщенні музею було відкрито виставку артефактів війни, спеціально для якої Київська ТрО передала першу "Стугну". З неї було знищено ворожу бронетехніку.

Нині виставкові проєкти подорожують Європою. Їх виставляють поблизу російських посольств і диппредставництв.

Довідка

У ніч на 14 квітня дві українські ракети "Нептун" вразили флагман Чорноморського флоту Росії з найпотужнішим озброєнням. Крейсер "перекинувся і почав тонути", каже офіцер оперативного командування "Південь" ЗСУ Владислав Назаров.

Forbes розрахував приблизну вартість, порівнявши "Москву" з крейсером того ж классу "Україна", який у 1995 році коштував 720 млн доларів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: