fbpx
Сьогодні
13:33 29 Бер 2023

У Києві запрацює інтерактивний музей "Відкривай портал у науку"

31 березня у столиці відкриють інтерактивний музей "Відкривай портал у науку".  Він організований за підтримки Малої академії наук.

Про це повідомили на сайті Міністерства освіти і науки України, пише Рубрика.

Зазначається, що цей простір на практиці пояснить дітям та дорослим, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник. А також познайомить відвідувачів з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу та магнетизм. Автори проєкту наголошують, що з кожним науковим експонатом можна і необхідно взаємодіяти.

"Ми помітили, що зараз не вистачає якісних заходів для дітей. Тому вирішили дати відповідь на цей запит у науково-ігровому форматі. Щасливі, що на цьому шляху зустріли Малу академію наук, яка робить неймовірні речі, популяризуючи цікаву науку. Обіцяємо, це буде захоплива історія для всіх – як дітей, так і батьків", – зазначають організатори проєкту.

У Києві з'явиться інтерактивний музей

Довідка

Музей працюватиме з 31 березня до 30 червня з 11:00 до 17:00 у будні та з 11:00 до 19:00 – у суботу і неділю. Понеділок та вівторок – вихідні. Простір розташували на 4-му поверсі ТРЦ "Gulliver" за адресою Спортивна площа, 1А.

Аби потрапити до інтерактивного музею науки, потрібно перейти за цим посиланням, обрати подію в календарі та зареєструватися. Для безпеки відвідувачів на території комплексу передбачено укриття, що розташоване на паркінгу Р-1 ТРЦ.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: