fbpx
Сьогодні
15:17 29 Бер 2023

Рішення для перемоги: 20 нових позашляховиків передала українським захисникам національна мережа АЗК

Фото: Еспресо

Загалом на суму понад 150 мільйонів гривень протягом року надала допомоги українським Силам оборони Національна мережа АЗК.

Про це пише Еспресо.

У чому проблема?

Під час бойових дій велика кількість транспортних засобів швидко виходить з ладу: вони часто стають розбитими та пошкодженими.

Українські захисники постійно потребують поповнення техніки.

Яке рішення?

Національна мережа АЗК з початку російської агресії допомагає Збройним силам.

"Ми дуже вдячні військовим за те, що з кожним днем наші хлопці наближають нашу Перемогу. Ви даєте нам змогу внести також і свій маленький внесок в наближення цього дня!

Як і кожен з українців, з першого дня повномасштабного вторгнення ми допомагали українській армії. І наразі ми відправляємо нашим військовим, нашим захисникам, чергову партію з 20 сучасних авто L200", – каже директор з маркетингу компанії UPG Надія Гануліч-Манукян.

Як це працює?

Позашляховики L200 – мобільні, універсальні, високо прохідні та можуть виконувати надскладні завдання у зоні бойових дій, – кажуть наші військові.

"Підтримка українського бізнесу дуже важлива для всіх військових, які боронять нашу державу. Є велика кількість втрачених транспортних засобів, розбиті та пошкоджені. Без них складно повною мірою повноцінно виконувати бойові завдання.

Тому ця підтримка вона є дуже важливою, і ми дякуємо за неї. Ці машини є дуже зручними, мобільними та універсальними.

Вони надають додаткові можливості як для пересування невеликих груп, зі спеціальними завданнями, так і для перевезення вантажу та допоміжного майна", – зазначив заступник керівника департаменту поліції особливого призначення НПУ "Лють" полковник Роман Поліщук.

Повідомляють, що на фронт відправили 75 позашляховиків, понад 650 тисяч літрів пального.

Чергові 20 пік-апів уже поїхали на передову.

А ще наші захисники отримали квадракоптери, радіостанції, тепловізори, генератори, сонячні батареї, зимовий одяг, комп'ютерну техніку та інше спорядження.

Національній мережі UPG виповнюється 20 років. "Утім, війна – не час для святкування ювілеїв! Завдання інші", наголошують у компанії.

"Відбудувати бізнес, зберегти робочі місця, повністю переорієнтуватися на нових постачальників пального та налагодити власну логістику. Вистояти і це найголовніше. Такі головні завдання, додали у мережі АЗК.

Довідка

Мережа на 100 відсотків закрила власні логістичні потреби, оперуючи найбільшим парком бензовозів в Україні — а це майже 450 авто.

А ще стали у нагоді залізничні цистерни та термінали зі зберігання та перевалки нафтопродуктів у Європі. Останні закупили у Польщі.

Це підтримує український енергетичний фронт та дозволяє стабільно забезпечувати нашу країну якісним європейським пальним.

Рубрика:
Авто Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: