fbpx
Сьогодні
18:41 29 Бер 2023

Поліція Полтави відкрила провадження за фактом погроз журналістці

Поліція Полтави відкрила провадження за фактом погроз журналістці місцевого видання.

Про це повідомила обласна поліція.

Як зазначається, до Полтавського районного управління поліції 29 березня звернулася журналістка інтернет-видання "Полтавська хвиля", яка повідомила, що двоє чоловіків у приміщенні сесійної зали Полтавської міської ради "словесно погрожували їй з метою перешкоджання виконанню професійних обов'язків журналіста".

"За даним фактом … відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, вплив у будь-якій формі на журналіста з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов'язків або переслідування журналіста у зв'язку з його законною професійною діяльністю) Кримінального кодексу України", – ідеться у повідомленні.

Як повідомляє ІМІ, журналістка інтернет-видання "Полтавська хвиля" Анастасія Мацько заявила, що їй погрожували під час сесії міської ради депутат райради та керівник інспекції з благоустрою.

За словами журналістки, суті звинувачень вона не зрозуміла, проте зі слів посадовців зробила висновок, що це стосується саме її професійної діяльності.

Обидва названі нею посадовці заперечують факт погроз.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: