fbpx
Сьогодні
Фото, відео 12:21 29 Бер 2023

Компанія Pepsi змінила логотип свого основного напою: вперше за 14 років

Фото: Pepsi

Про перше оновлення, за останні 14 років, логотипу Pepsi у вигляді глобуса заявила американська компанія PepsiCo: повернулися до класичного червоно-біло-синього глобуса з хвилястими лініями.

Про це повідомляють на сайті Pepsi.

"Оновлена кольорова палітра включає синій та чорний кольори, які додають контрасту, яскравості та сучасності класичній кольоровій гамі Pepsi", – додали в компанії.

Серед ключових елементів оновленого дизайну – напис Pepsi повернули всередину кола на білу смугу. Окрім того також, враховуючи "постійний фокус бренду на Pepsi Zero Sugar", у дизайні використано чорний колір. Це "ще більше підкреслює прихильність бренду до Pepsi Zero Sugar у майбутньому".

Pepsi

Фото: Pepsi

Зазначають, що Pepsi представить новий дизайн у Північній Америці цієї осені до 125-річчя бренду. А в усьому світі – у 2024 році, "що ознаменує наступну еру бренду, спрямовану в майбутнє".

"У PepsiCo ми розробляємо наші бренди так, щоб вони розповідали переконливу та цілісну історію. Pepsi є яскравим прикладом бренду, який протягом 125 років постійно переосмислює себе, щоб залишатися частиною поп-культури та частиною життя людей", – сказав старший віце-президент та головний дизайнер PepsiCo Мауро Порчіні.

Pepsi

Фото: Pepsi

"Ми розробили нову айдентику бренду, щоб пов'язати майбутні покоління зі спадщиною нашого бренду, поєднавши відмінності з нашої історії з сучасними елементами, щоб показати наше сміливе бачення майбутнього", підкреслив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: