fbpx
Сьогодні
11:54 28 Бер 2023

Наєв відвідав військових у Чернігівському шпиталі: фото, відео

Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав військовослужбовців, які перебувають у Чернігівському військовому госпіталі на лікуванні. Наразі тут надають кваліфіковану допомогу бійцям із різних регіонів України.

У хірургічному відділенні медики розповіли командувачу про характер травм, яких зазнали військовослужбовці, перебіг лікування та терміни одужання.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв поспілкувався з пораненими воїнами та вручив їм відомчі відзнаки за мужність і самовідданість, виявлені при захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України.

"Я щиро дякую вам за те, що ви даєте людям надію, захищаючи їхні життя", – наголосив командувач.

Цього дня хрест "За заслуги та звитягу" 3-го ступеня отримав військовослужбовець Олександр. Він родом із Чернігівщини. До лав Збройних Сил України хлопець потрапив 10 жовтня минулого року. Спочатку пройшов вишкіл у навчальному центрі на Житомирщині. Після цього потрапив воювати під Бахмут. Саме там його поранили в ногу.

Наєв відвідав військових у Чернігівському шпиталі: фото, відео

Нагороду з рук командувача отримав й його побратим та земляк Ігор. Йому 32 роки. Після навчання на Житомирщині потрапив до 79 окремої десантно-штурмової бригади, одразу ж «на нуль» – у Новомихайлівку Донецької області.

Серед багатьох нагороджених цього дня й тридцятирічний Євген із міста Ічня, що на Чернігівщині. В армії з вересня 2023 року. Був мобілізований, як тільки отримав повістку. Розумів, що настав його час захищати і родину, і Батьківщину.

Наєв відвідав військових у Чернігівському шпиталі: фото, відео

Під час перебування у військовому госпіталі, окремо генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував лікарям, які роблять усе для того, щоб поранені військовослужбовці відчували себе комфортно, отримували потрібне лікування та здорові повернулися в стрій.

Настрій бійців – піднесено-бойовий. Вони дякували за людяність та розуміння, висловлювали своє задоволення медичним забезпеченням та дбайливим ставленням медичного персоналу, користуючись нагодою, передавали вітання своїм побратимам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: