fbpx
Сьогодні
Відео 16:06 27 Бер 2023

Запустили кампанію про важливість піклування про ментальне здоров’я: як працює це рішення

English version here

В Україні стартувала інформаційна кампанія "Ти як?" про важливість піклування про власне психічне здоров'я. Її реалізують у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Перманентний стрес українців триває вже понад рік і ім'я йому – повномасштабне вторгнення. Війна добряче потріпала наш емоційний стан, психіку, але подекуди ми відкидаємо якомога далі, в уявний сейф, наші переживання та душевні рани, бо видається, що зараз не час. Ми надто концентровані, надто мобілізовані на інших питаннях. Проте питання нашого ментального здоров'я є важливим у контексті майбутнього нашої нації та суспільства.

Яке рішення?

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська, стартувала інформаційна кампанія "Ти як?".

Як це працює?

Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.

"На тлі щоденних тривожних новин, ракетних атак, людського горя й біди питати в себе "Ти як?" – наче не на часі. Але насправді психологічний добробут та розуміння того, що відбувається в нашому внутрішньому світі, на часі як ніколи", – зазначила дружина Президента.

У межах кампанії створено спеціальну сторінку, де запропоновані контакти, посилання, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров'я – своє та людей поруч.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: