fbpx
Сьогодні
Фото 21:13 27 Бер 2023

У Запоріжжі Зеленський оглянув багатоповерхівки, пошкоджені ракетним ударом росії

Фото: ОП

Під час робочої поїздки в Запорізьку область президент Володимир Зеленський оглянув будинки в Запоріжжі, які були пошкоджені внаслідок російських обстрілів із реактивної системи залпового вогню 22 березня.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, пише Рубрика.

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко й начальник Головного управління Національної поліції в області Артем Кисько доповіли Президентові про обставини ворожої терористичної атаки та ліквідацію наслідків.

Зазначається, що в результаті влучання боєприпасу в один із дев'ятиповерхових житлових будинків було пошкоджено тримальні конструкції одного з під'їздів. Обвалу конструкцій верхніх поверхів цієї частини будівлі не сталося, але залишається велика ймовірність цього, тому необхідний демонтаж цієї частини будівлі з використанням спеціальної техніки.

Зеленський у Запоріжжі оглянув пошкоджені рф багатоповерхівки

Фото: ОП

Постраждалим мешканцям було надано необхідну медичну допомогу. На місці розгорнули мобільний госпіталь.

В ОП відзначили, що також забезпечено тимчасове житло тим, хто цього потребує, адже у двох найбільш пошкоджених будинках десятки квартир непридатні для проживання.

На місці трагедії розгорнуто пункти підтримки та мобільний ЦНАП, де люди можуть отримати всі необхідні консультації та оформити матеріальну допомогу.

Довідка

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у понеділок відвідав передові позиції українських військовослужбовців на Запоріжжі, вручив воїнам державні нагороди.

Також Зеленський відвідав поранених захисників у госпіталі Запоріжжя.

Зеленський відвідав поранених захисників у госпіталі Запоріжжя

Фото: ОП

Зеленський відвідав поранених захисників у госпіталі Запоріжжя

Фото: ОП

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: