fbpx
Сьогодні
10:08 27 Бер 2023

Сирський заявив, що оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю

Фото: командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський (Телеграм)

Оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста.

Як передає Телеграм-канал Military Media Center, про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, який вчергове відвідав найгарячіші точки Бахмутського напрямку.

"Триває найбільш інтенсивна фаза боїв за Бахмут. Ситуація стабільно складна. Ворог зазнає значних втрат в людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, але продовжує вести наступальні дії. Наші захисники в надважких умовах героїчно стримують ворожу навалу і не залишають ворогу шансів реалізувати свої задуми", – зазначив командувач Сухопутних військ.

Як наголосив Сирський, оборона Бахмута обумовлена військовою необхідністю і ґрунтується на грамотному використанні захисних можливостей міста, зведених укріплень та обладнаних вогневих споруд.

"Мужність і героїзм наших воїнів, у поєднанні з умілим використанням зброї, застосуванням маневру силами та засобами, дозволили вести оборону міста понад всі граничні терміни та прогнози", – підкреслив він.

"Ми прораховуємо всі можливі варіанти розвитку подій, та будемо діяти адекватно до обстановки, що склалася", – зазначив Сирський.

Довідка

За даними Генштабу ЗСУ, ворог зосереджує основні зусилля на наступальних діях на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Сили оборони відбили понад 60 атак росіян.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: