fbpx
Сьогодні
10:52 27 Бер 2023

Рішення для перемоги: українці зібрали 58,5 млн грн на дрони-камікадзе, купуючи "міцну" сіль

English version here

Фото: United24

У межах продажу спеціальної партії солі "Міць. Українська кам'яна" вдалось зібрати понад 58,5 млн грн. Це дасть змогу придбати українській розвідці близько 2200 дронів-камікадзе.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграмі.

У чому проблема?

24 лютого 2022 року почалося повномасштабне вторгнення росії в Україну.

До річниці цієї події ДП "Артемсіль" та фандрейзингова платформа UNITED24 випустили спеціальну партію солі – "Міць. Українська кам'яна", видобутої в Соледарі, щоб підтримати Головне управління розвідки Міністерства оборони України, – сформувати флотилію дронів-камікадзе.

Яке рішення?

"Зібрали понад 58,5 грн через UNITED24 на дрони-камікадзе для ГУР. Усе завдяки проєкту «Міць. Українська кам'яна». Тепер розвідка отримає понад 2200 безпілотників FPV. Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який понад рік безупинно підтримує армію", – зазначив він.

Міцна сіль

Як це працює?

Федоров уточнив, що компанія Rozetka та Сільпо взяли на себе частину витрат на собівартість солі.

Другу частину – покрили донори UNITED24.

Ще понад 8 млн грн зібрали завдяки розіграшу п'ятьох пачок солі з автографом начальника ГУР Кирила Буданова.

До річниці повномасштабного вторгнення ДП "Артемсіль" та фандрейзингова платформа UNITED24 випустили спеціальну партію солі – «Міць. Українська кам'яна», видобутої в Соледарі, щоб підтримати Головне управління розвідки Міністерства оборони України, – сформувати флотилію дронів-камікадзе.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: