fbpx
Сьогодні
15:20 26 Бер 2023

У лікарні помер юнак, що став жертвою ракетного обстрілу у Запоріжжі

English version here

Фото: Телеграм/ Анатолій Куртєв

До 2 людей зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Запоріжжю в середу, 22 березня. У лікарні помер один хлопець 2004 року народження, у нього була серйозна травма голови.

Про це інформує Укрінформ.

"Кількість загиблих внаслідок терористичної атаки 22 березня збільшилась: у лікарні помер хлопець 2004 р.н.", повідомили в обласній адміністрації.

В ОВА зазначили, що за їхніми даними, у хлопця була відкрита черепно-мозкова травма. Лікарі дві доби боролися за життя потерпілого, проте врятувати його не вдалося.

Що відомом про обстріл Запоріжжя

Нагадаємо, що у 22 березня у Запоріжжі чули звуки вибухів під час повітряної тривоги.

Пізніше глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів, що російська армія атакує місто і б'є по житлових будинках та острові Хортиця.

Згодом стало відомо про влучання в багатоповерхівку.

Незабаром у Запорізькій ОВА повідомили, що російські війська під час обстрілу Запоріжжя вдарили по житловій дев'ятиповерхівці, розташованій у спальному районі. Ворог випустив по будинку дві ракети.

Кількість постраждалих постійно зростала. Потім повідомили про смерть одного із постраждалих. За підсумками рятувальної операції, в результаті російського удару постраждали 34 особи, 29 госпіталізовано, з них 3 дітей. На той час поінформували про одного загиблого, що помер в лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: