fbpx
Сьогодні
Фото 10:40 26 Бер 2023

На Донеччині армія рф завдала ракетного удару по Краматорську та обстрілює Авдіївку з "Градів" та артилерії

Фото: Телеграм / Павло Кириленко

У Донецькій області, близько опівночі на 26 березня, російські загарбники завдали ракетного удару по м. Краматорськ, окрім того, тривають обстріли Авдіївки з градів, артилерії, касетних боєприпасів.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Донецької ОВА Павла Кириленка.

"Близько півночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – поцілили у промислову зону. За оперативною інформацією, минулося без жертв.

Фото: Телеграм / Павло Кириленко

На Донецькому напрямку вночі та зранку тривають інтенсивні обстріли Авдіївки з артилерії та градів, у тому числі касетними боєприпасами. Снаряди влучили по території 4 вулиць та АКХЗ", повідомив очільник області.

Кириленко також додав, що у Курахівській громаді пошкоджено дві двоповерхівки у Гострому та приватний будинок у Кураховому.

До того ж голова ОВА наголосив, що у Костянтинівській громаді пошкоджено 2 дачні будинки у Костянтинівці та декілька будинків у Предтечиному.

Фото: Телеграм / Павло Кириленко

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді пошкоджено 15 будинків у Званівці і 5 будинків у Переїзному. У Сіверську пошкоджено будівлю залізничного вокзалу та декілька прилеглих приватних будинків.

Фото: Телеграм / Павло Кириленко

Окрім того, як повідомив Кириленко, минулої доби загинули двоє жителів Донеччини – у Північному та Часовому Яру.

Фото: Телеграм / Павло Кириленко

Нагадаємо, що за даними Генштабу, українські захисники приземлили за період російської агресії вже 305 літаків та 291 гвинтокрил рф.

Як писала Рубрика, минулої доби, 25 березня, українські Сили оборони успішно відбили понад 85 атак російських окупантів на 4 напрямках фронту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: