fbpx
Сьогодні
12:50 25 Бер 2023

ОК "Південь": масовані ворожі ракетні обстріли відходять в минуле, проте виключити їх зовсім неможливо

Фото: GettyImages

Ймовірно армія рф вдаватиметься до точкових ударів по регіонах України, тому що масовані обстріли росіян вже відходять в минуле, бо не мають відповідного потенціалу.

Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Тактика ворога зараз знаходиться у пошуковому стані. Вони підбирають, що з того, що вже було застосовано, може спрацювати, тому що масовані ракетні атаки вже відходять у минуле.

У них немає такого потенціалу, щоб запустити одразу 50-70-80 ракет, – це вже дуже безглуздий крок, але виключати в абсолюті його неможливо", заявила Гуменюк.

Водночас керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня відзначила, що, ймовірно, росіяни почнуть використовувати проти України ракетні або ж "шахедні" точкові атаки.

Як пояснила Гуменюк, скоріш за все для росії в пріоритеті й надалі залишатимуться об'єкти енергетичної інфраструктури. Адже вони мають велике значення для розвитку економіки й побутових зручностей в тому числі.

Нагадаємо, що  на цей момент російська армія зменшила кількість ракетоносіїв на бойовому чергуванні в Чорному морі, однак загроза атак все ж залишається високою.

За даними українських військових, корабельне угруповання ворога в Чорному морі на ранок зменшено до 10 одиниць, надводні ракетоносії заведено в пункти базування.

Вказано, що в Чорному морі на бойовому чергуванні наразі перебуває 2 підводних ракетоносії, загальний залп "Калібрів" – до 8.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: