fbpx
Сьогодні
16:31 25 Бер 2023

Фінський тенор опублікував кліп, головними героями якого стали українці

Петрус Шродерус, знаменитий фінський "співочий поліцейський", до роковин початку повномасштабного російського вторгнення в Україну опублікував новий кліп із піснею українською мовою "Чорнії брови, карії очі", головними героями якого стали українці.

Про це розповіла менеджер тенора Ганна Віденіус, передає "Укрінформ".

За її словами, зйомку людей на тлі руйнувань у їхніх містах робили фінські журналісти, які перебувають в Україні.

"Головні герої відео – обличчя та очі українців. Вони нічого не кажуть, вони просто дивляться на камеру, у вічі глядачам", – розповіла Віденіус.

Основною ідеєю роботи фінського тенора нині і весь останній рік, за словами його менеджера, є постійне нагадування європейським та іншим людям про те, що в Україні триває страшна війна.

"Не можна давати людям забувати й переключатися на якісь інші, більш тривіальні новини, коли таке відбувається. Чим більше буде таких людей, тим більший шанс закінчити весь цей кошмар", – наголосила Віденіус.

Довідка

Фінський тенор Петрус Шродерус, який з початком російської війни в Україні скасував усі проєкти, пов'язані з росією, і почав давати благодійні концерти на підтримку України, провів найдовший свій концертний тур містами Фінляндії.

Мета туру – підтримка України.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: