fbpx
Сьогодні
Фото 11:48 25 Бер 2023

Армія рф вночі вдарила ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні: за добу на Донеччині загинули 2 людей

English version here

Фото: Краматорська міська рада

У ніч на 25 березня, російсько-окупаційні війська атакували ракетами центр Краматорська та промислову зону.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм Краматорської міської ради, яка цитує міського голову Олександра Гончаренка.

"Вночі росіяни вдарили ракетами по центру Краматорська та промисловій зоні. Без постраждалих. Уточнюємо інформацію щодо руйнувань", зазначили у повідомленні.

У дописі оприлюднили світлини значних руйнувань, яких завдали місту ворожі ракети.

Голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко уточнив у Телеграмі, що у Краматорську російські загарбники пошкодили освітній заклад та підприємство.

"Уночі та зранку росіяни завдали ракетних ударів по Краматорську – пошкоджено адмінбудівлю освітнього закладу та будівлю підприємства. За попередньою інформацією, без жертв…", підкреслив очільник області.

Окрім того, з його слів, на Горлівському напрямку одна людина загинула і одна поранена у Бахмуті.

"Також одна людина поранена у Часовоярській громаді – у місті пошкоджено щонайменше чотири будинки. У Костянтинівці пошкоджено два будинки та газопровід", наголосив Кириленко.

Голова ОВА зазначив, що також за минулу добу на Донецькому напрямку в Очеретинській громаді одна людина загинула в Орлівці та одна людина поранена у Первомайському.

На Лисичанському напрямку пошкоджено приватні будинки на двох вулицях у Сіверську, тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади, додав очільник області.

Загалом за добу росіяни вбили 2 жителів Донеччини, поранили ще 3.

Нагадаємо, що Донецька область, зокрема і місто Краматорськ, перебуває під постійними обстрілами російських військ. Щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: