fbpx
Сьогодні
13:42 24 Бер 2023

Видавництво Vivat та Молодий театр запрошують на Театральний фест

Видавництво Vivat та Молодий театр запрошують на книжково-театральний фест, який відбудеться з 28 березня по 3 квітня у книгарні Vivat в Києві (вул. Петра Сагайдачного, 8).

Відвідувачі фесту зможуть побачити уривок з п'єси Івана Франка "Украдене щастя" у виконанні акторів Молодого театру та дізнатися, як був написаний цей культовий твір. Одна з найпопулярніших українських акторок Ірма Вітовська разом з поетом Остапом Сливинським почитають вірші з антології поезій, створених в часі війни, яку видавництво Vivat готує спільно з ПЕН. Генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова та художній керівник Молодого театру Андрій Білоус поговорять про культуру під час війни: як культурні установи долають кризи і що допомагає їм йти вперед.

28 березня о 18:00 актори Молодого театру прямо в книгарні втілять в життя п'єсу Івана Франка «Украдене щастя». Для того, щоб ще більше поринути в історію п'єси, літературознавиця, викладачка проектів «Літосвіта» і «Нобілітет» Богдана Романцова разом з письменницею Світланою Тараторіною розкажуть про те, які були умови та передумови створення цього твору.

31 березня о 17:00 акторка Ірма Вітовська разом з українським поетом Остапом Сливинским читатимуть вірші з антології, яку створила війна. У відвідувачів буде можливість першими почути раніше ще не опубліковані поезії, які видавництво Vivat готує до друку спільно з ПЕН.

3 квітня о 17:00 генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова та художній керівник Молодого театру Андрій Білоус проведуть публічне обговорення, на якому міркуватимуть про справи культури під час війни: як представники видавничої та театральної сфер долають кризу, що допомагає культурі не загинути, а розвиватися?

Модератор розмови — Вадим Карп'як.

Вхід на всі події вільний.

Окрім цього для усіх відвідувачів події (з годину до, під час івенту та годину після) за промокодом «Vivat+Молодий» буде діяти знижка -30% на все під час події).

Контакти:

Світлана Тараторіна, директорка з комунікацій видавництва Vivat, [email protected]

Марина Довженко, комунікаційниця видавництва Vivat, [email protected]

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: