fbpx
Сьогодні
PR 13:28 24 Бер 2023

Незвичайний ракурс: як покупка iPhone 14 допомагає у збереженні природи

Суспільство споживання – головна причина погіршення стану екології. Масове виробництво, придбання більшої кількості товарів та речей, ніж потрібно, і гори сміття поступово знищують планету. Але це не про cмартфон Apple. Корпорація дуже серйозно ставиться до захисту природи та максимально знижує навантаження на неї. Пропонуємо сьогодні поглянути на «яблучні» гаджети під іншим кутом – як еко-відповідальні гаджети.

Зелена політика Apple

Корпорація дуже серйозно ставиться до політики соціальної відповідальності та піклування про екологію, як її значну частину. Так, корпуси всієї техніки виготовляють із повторно переробленого алюмінію. Це дозволило значно зменшити кількість відходів та рівень забруднення світового океану. При цьому від переробки в результаті виграє користувач гаджета – в процесі якості металу покращуються за рахунок легованих добавок, і смартфон отримує максимальний захист внутрішніх вузлів при неймовірній легкості корпусу. Переробка, повторне використання стосується інших вузлів, комплектуючих гаджетів.

Цілий набір гаджетів в одному смартфоні

Айфон 14 Про – то антонім до суспільства споживання. Смартфони максимально функціональні та здатні замінити собою цілий набір гаджетів. Замість плеєра, планшета, фотокамери вам достатньо придбати лише один телефон. А ще вам не знадобиться зарядний пристрій – натомість використовується бездротова магнітно-індукційна зарядна система Magsafe. Це невеликий, але все ж таки внесок у скорочення кількості сміття та захисту навколишнього середовища з вашого боку.

Не забувайте про програму Trade-in

Також варто наголосити на програмі обміну Trade-in. Ви можете здати в магазин свій старий гаджет, а виробник у відповідь відніме його повну вартість нового смартфона. Тобто ви можете купити флагманський Айфон 14 на десять чи двадцять тисяч гривень дешевше. Повернені за програмою Trade-in смартфони, планшети та ноутбуки компанія по можливості відновлює та продає їх дешевше (покупця обов'язково інформують, що девайс відновлений), використовують комплектуючі або утилізують відповідно до природоохоронних стандартів.

Звернутися за покупкою за програмою обміну ви можете у найбільшу мережу магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут представлений весь асортимент оригінальної «яблучної» техніки з гарантіями від виробника та розширеною страховкою від магазину. Ціни нижчі за ринкові, додатково є розстрочка та можливість обміну за програмою Trade-in. Доставка охоплює всю територію України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: