fbpx
Сьогодні
22:19 23 Бер 2023

Зеленський: понад півсотні сіл зруйнували окупаційні війська на правобережжі Херсонської області

Фото: ОПУ

На деокупованій частині Херсонської області російські загарбники майже повністю зруйнували понад 50 сіл, але туди повертаються люди.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського.

"На вільній території Херсонської області понад 50 сіл майже повністю зруйновано окупантом. Іноді понад 90% будівель у селах розбито.

Але навіть у такі села люди повертаються, і це доказ, що життя все одно перемагає", наголосив Глава держави.

Зеленський звернув увагу на безпекову ситуацію: наші відповіді на ворожі обстріли Херсонщини, контрбатарейна боротьба та все інше, що роблять наші воїни, щоб окупант знав, що терор ми не пробачимо й не забудемо.

"Сьогодні російська армія знову била по Херсонщині, ударила по Бериславу – по місцевій адміністрації, по будинках, по музею… Навіть історичний музей у Бериславі для Росії – це чомусь загроза… Абсолютно позбавлена розуму держава, суто держава-терорист. Яку ми знешкодимо", підкреслив Президент.

Нагадаємо, що Зеленський під час робочої поїздки у Харківську область відвідав один із медичних закладів, де проходять лікування українські військові.

Як повідомляла Рубрика, Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: