fbpx
Сьогодні
Відео 13:47 23 Бер 2023

Президент приїхав у Херсонську область і пообіцяв усе відбудувати

English version here

Фото: Офіс Президента

У четвер, 23 березня, Президент Володимир Зеленський відвідав Херсонську область, поспілкувався з жителями і пообіцяв поступово відновити все, що знищили російські загарбники.

Про це пише Рубрика з посиланням на повідомлення Зеленського у Telegram та сайт Офісу Президента.

"Робоча поїздка на Херсонщину. Село Посад-Покровське, де внаслідок повномасштабної агресії Росії пошкоджено багато будинків та об'єктів соціальної інфраструктури.

Зеленський приїхав на Херсонщину

Фото: Офіс Президента

Поспілкувався з місцевими мешканцями про актуальні питання та потреби. Усе відновимо, усе відбудуємо. Так само, як і кожне місто і село, яке постраждало від окупантів", написав Зеленський.

Зеленський приїхав на Херсонщину

Фото: Офіс Президента

Повідомляється, що зараз у Посад-Покровському відновлюють електро- та водопостачання, відбудовують медичну амбулаторію і що вже в село повертаються люди.

Зеленський заявив, що основні роботи намагатимуться виконати до зими. Пріоритетом визначили повернення мешканцям світла. А питну воду поки даватимуть за графіком.

Зеленський оглянув "пункт незламності" й один із мобільних будинків, які встановлено в селі.

пункт незламності

Фото: Офіс Президента

Він також поспілкувався з жителями Посад-Покровського й поцікавився їхніми актуальними потребами. Місцеві мешканці відзначили важливість відбудови зруйнованих домівок та відновлення електропостачання.\

Фото: Офіс Президента

Крім того, Зеленський відвідав один з енергетичних об'єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією населених пунктів Херсонщини, йому доповіли про перебіг відновлення електропостачання на деокупованих територіях і ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

У той же час Президент ознайомився із заходами, що вживаються для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.

В обласному центрі Зеленський оглянув одне зі стаціонарних укриттів для мешканців міста, де є інтернет, генератор, обладнані місця для відпочинку.

Зеленський приїхав на Херсонщину

Фото: Офіс Президента

Президента також поінформували про роботу з облаштування мобільних і стаціонарних укриттів у Херсонській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: