fbpx
Сьогодні
18:45 22 Бер 2023

Ворог переорієнтовує напрямки своїх ударів, – розвідка

English version here

Енергетика і надалі залишиться мішенню для ворога, але основною ціллю можуть стати військові об'єкти, концентрація наших військ і логістика.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Представник української воєнної розвідки наголосив, що кліматична зима вже закінчується, а кремлю так і не вдалося зруйнувати українську енергосистему.

"Це завдяки нашим енергетикам, Збройним силам, військам протиповітряної оборони, а також завдяки скоординованій роботі всіх міністерств та відомств. Тому росіяни зараз будуть дещо переорієнтувати напрямки завдавання ударів. Це можуть бути і військові об'єкти, і концентрація військ, і система логістики наших угруповань", – допускає Скібіцький.

Він звернув увагу – удари по нафтобазах підтвердили те, що окупанти намагатимуться знищити ті критичні елементи інфраструктури, які нам необхідні для успішного ведення бойових дій. Він додав, що енергетика також залишиться серед цілей ворога.

"Залишаться також об'єкти критичної інфраструктури, насамперед економічні – ті, які впливають на розвиток нашої держави. Це нафтопереробні підприємства, підприємства оборонно-промислового комплексу тощо", – додав Скібіцький.

Водночас він не виключив, що мішенями ворога також можуть стати гідротехнічні та очисні споруди, як про це раніше говорили в Повітряних силах.

"Можливо. Ми аналізуємо, розвідку яких об'єктів веде російська федерація. Серед них є і гідротехнічні споруди, мости через Дніпро, аеродроми та аеропорти, шляхи постачання озброєння та військової техніки, які йдуть із Заходу. росія постійно здійснює розвідку цих об'єктів, в тому числі космічну", – додав представник ГУР.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: