fbpx
Сьогодні
16:06 22 Бер 2023

У столиці з 26 березня зміниться графік руху громадського транспорту: подробиці

У зв'язку з рішенням про скорочення дії комендантської години, з 26 березня у Києві змінить графік роботи громадський транспорт.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм КМДА, на коментарі першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Миколи Поворозника Суспільному.

У міськраді розповіли, що:

  • наземний транспорт у столиці працюватиме з 5:30 до 23:30,
  • метро 6:00 — 23:00,
  • фунікулер 7:00— 22:00.

Як наголосив Поворозник, щодо роботи громадських закладів, то вони самостійно визначатимуть, чи будуть працювати на годину довше.

Чиновник нагадав, що Рада оборони Києва ухвалила рішення про подовження часу, коли можна продавати спиртне: алкоголь продаватимуть у магазинах з 11.00 до 21.00.

Нагадаємо, що комендантська година у столиці з 26 березня триватиме з 00:00 — 5:00.

"Зменшити комендантську годину, це — спільне рішення правоохоронних органів, військової і міської влади, щоб перебування в місті було комфортним, щоб продовжити роботу підприємств", — зауважив перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що у Києві створили комендатуру наприкінці березня 2022 року, аби забезпечити необхідні заходи під час введення комендантської години та встановлення режиму світломаскування.

На сайті Київради зареєстрували петицію, у якій пропонували зменшити тривалість комендантської години — з 00.00 до 5.00, оскільки містяни не встигають вчасно дістатись додому.

17 березня цього року у КМВА повідомили, що планують скоротити тривалість комендантської години. 20 березня начальник КМВА підписав наказ про скорочення комендантської години у столиці.

Мер Віталій Кличко повідомив, що у Києві громадський транспорт працюватиме на годину довше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: