fbpx
Сьогодні
Фото 12:50 22 Бер 2023

Представники бізнесів (і не тільки) стають волонтерами для бабусь та дідусів: як працює це рішення

Година на добру справу. Як представники бізнесів (і не тільки) стають волонтерами для літніх людей.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

У цей складний час українці повинні підтримувати один одного. Саме в єдності наша сила, якою захоплюється весь світ. А найбільшого піклування потребують літні люди.

Яке рішення?

З 20 березня в фонді "Життєлюб" стартував "Тиждень відкритих людей". Це акція корпоративного волонтерства, в якій представники соціально відповідальних бізнесів щодня роздаватимуть бабусям та дідусям гарячі обіди.

допомога літнім людям

"Тижнем корпоративного волонтерства ми хочемо залучити до добрих справ якомога більше українських бізнесів, – каже засновниця фонду "Життєлюб" Тіна Ніколова (Михайловська). – Та показати, що є різні способи допомагати іншим, і для цієї допомоги достатньо лише бажання та однієї вільної години на день. Для компаній це також можливість провести для своїх співробітників цікавий та корисний тімбілдінг".

допомога літнім людям

Як це працює?

"Тиждень відкритих людей" відбуватиметься в межах проєкту "Обід без бід" від фонду "Життєлюб". В семи будиночках проєкту в різних районах Києва близько 1500 Ба та Ді кожного дня безплатно отримують гарячі обіди, а також спілкуються з волонтерами та відчувають себе частиною спільноти.

допомога літнім людям

До "Тижня відкритих людей" вже доєдналися кілька десятків великих українських та міжнародних компаній. І не лише компаній – наприклад, в будиночку "Обіду без бід" на Голосієво роздаватиме їжу Патрульна поліція України.

допомога літнім людям

Фонд "Життєлюб" завжди відкритий до компаній, які хочуть брати участь у корпоративному волонтерстві. Кожна з них може обрати для себе зручний за розташуванням будиночок та присвятити волонтерству один чи кілька днів. Або займатися цим постійно – і фактично стати родиною для Ба та Ді в одному з будиночків.

Який би варіант ви не обрали, "Життєлюб" готовий приймати нових корпоративних волонтерів. Щоб стати ними, пишіть в соцмережі фонду: фейсбук або інстаграм.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: