fbpx
Сьогодні
12:53 22 Бер 2023

На Херсонському напрямку бійці ССО в результаті спецоперації знищили ЗРК "Стріла-10" та плавучий транспортер

На півдні країни підрозділи Сил спецоперацій ЗСУ знищили зенітний ракетний комплекс "Стріла-10" та плавучий транспортер середній російських загарбників.

Про це пише Рубрика, посиалючись на пресслужбу ССО, речника відомства Олександра Кіндратенка в коментарі УП.

Повідомляють, що на Херсонському напрямку в ході розвідки місцевості оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій виявили замасковані позиції техніки окупантів.

З використанням дронів "зі скидами" та завдяки вмілим діям українських воїнів ворожу техніку було знищено. Речник ССО пояснив особливості ЗРК "Стріла" та нинішньої спецоперації.

"Знищено зенітний ракетний комплекс, який призначено для знищення цілей на малих висотах (до 3,5 кілометра). Він зазвичай вистежує наші дрони-камікадзе, безпілотники, і може також збивати літаки і гвинтокрили. Ворог досить якісно ховає таку техніку.

Нашими бійцями було проведено колосальну роботу: знайти, непомітно підлетіти, вирахувати час, зміну підрозділів, які забезпечують роботу ЗРК. Ціль було знищено вночі, наслідки зафіксувала аеророзвідка вдень", наголосив він.

Нагадаємо, що на південному напрямку на Кінбурнській косі за минулу добу Збройні сили України знищили танк ворога, дві одиниці автобронетехніки, два безпілотники-розвідники і склад з боєприпасами.

Як писала Рубрика, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 167 500 вояк, лише за минулу добу понад 900 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: