fbpx
Сьогодні
12:12 19 Бер 2023

Завжди була за росію: мешканці Маріуполя ідентифікували жінку, яка дякувала путіну під час його візиту до міста

Фото: Скріншот

Зрадницю та фанатку "русского міра" жінку з Маріуполя, яка дякувала диктатору рф володимиру путіну за "перемогу", звуть Ірина Волосатова.

Про це розповіли в Telegram-каналі "Маріуполь. Спротив".

На відео цю жінку впізнали жителі міста. Зрадниця Волосатова жила за адресою проспект Миру, 77.

"З усією своєю родиною обікрали всю нашу квартиру, не пускала мою маму пройти у власну квартиру, квартиру сусідки зверху теж усі розмародерили: мама, тато, вона та її співмешканець кричали, що "МНС ДНР" не пускає в ці квартири і вони викличуть доблесну "міліцію ДНР", – цитує група одного з мешканців Маріуполя.

Зі слів жителя, Ірина Волосатова завжди була прихильницею "русского міра" та висловлювала невдоволення життям в Україні.

"Наговорила собі років на 15, хоч би не звалила в рашку… Ми повернемося", – зазначили в русі спротиву.

Нагадаємо, що російські пропагандисти заявили про "візит" до окупованого Маріуполя путіна 19 березня. Диктатор нібито катався зруйнованим містом за кермом авто.

При цьому в рф засумнівалися, що їхній лідер справді побував у захопленому Маріуполі. Громадян росії збентежило, чому путін вирішив покататися на машині саме вночі.

Також йому дорікнули, що він їздив не на вітчизняному УАЗі, а на японському позашляховику.

Своєю чергою українці висміяли сумнівний "візит" путіна. Вони зазначили, що Кремль, ймовірно, використав двійника, тому в Маріуполі справді могла бути людина, схожа на диктатора.

У справжнього путіна шлях може бути лише один – до суду в Гаазі.

Довідка

17 березня Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду в п'ятницю видала ордери на арешт президента росії владіміра путіна у зв'язку із ситуацією в Україні.

Усі країни-члени Міжнародного кримінального суду тепер юридично зобов'язані затримати і передати до суду підозрюваного президента росії.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: