fbpx
Сьогодні
11:29 19 Бер 2023

У росії відреагували на слова німецького міністра юстиції щодо арешту путіна

Фото: РБК

Голова Слідчого комітету російської федерації Олександр Бастрикін доручив дати правову оцінку заявам міністра юстиції Німеччини про арешт лідера країни-агресорки володимира путіна.

Про це інформує Слідчий комітет рф.

"Голова СК Росії доручив центральному апарату відомства в рамках проведеної перевірки дати необхідну правову оцінку висловлюванням міністра юстиції ФРН про виконання незаконної вимоги Міжнародного кримінального суду про арешт громадян РФ на території Німеччини", зазначили у відомстві.

Нагадаємо, міністр юстиції ФРН Марко Бушманн оголосив, що виконає ордер на арешт президента росії володимира путіна, якщо він ступить на німецьку землю.

Як писала Рубрика, раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц привітав рішення МКС. Він заявив, що ордер на арешт путіна показує, що ніхто не стоїть над законом.

Довідка

17 березня Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду в п'ятницю видала ордери на арешт президента росії владіміра путіна у зв'язку із ситуацією в Україні.

Усі країни-члени Міжнародного кримінального суду тепер юридично зобов'язані затримати і передати до суду підозрюваного президента росії.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: