fbpx
Сьогодні
Відео 14:57 18 Бер 2023

Зеленський повідомив, що в Україні активна лінія фронту бойових дій розтягнулася на 1500 кілометрів

English version here

Фото: Євген Малолетка/AP

Одним із найбільших збройних конфліктів після Другої світової війни є бойові дії в Україні. Активна лінія фронту сягає 1500 км

Про це йде мова в дописі президента України Володимира Зеленського в його Телеграмі, пише Рубрика.

"Війна в Україні – один із найбільших збройних конфліктів після Другої світової війни. Активна лінія фронту сягає 1500 км.

Бої точаться в полях, лісах, на воді, у небі та містах. Ми продовжуємо боротися за рідну землю. Попереду – звільнення всіх окупованих територій. І Україна обов'язково це зробить", підкреслив Глава держави.

Також у дописі Зеленський опублікував відео ініціативи United24. У ньому перелічили та продемонстрували руйнування, завдані росією в результаті вторгнення в Україну.

Нагадаємо, 5 травня 2022 року Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну ініціативу United24. Вона спрямована на збір коштів для допомоги у процесі відновлення України в умовах війни.

Зазначимо, що з початку російської агресії українські Збройні сили знищили 3511 танків. А також вже ліквідували в загальному підсумку близько 164 200 вояк, лише за минулу добу майже 900 загарбників.

Як писала Рубрика, минулої доби, 17 березня, українські Сили оборони успішно відбили понад 100 атак росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Також 17 березня українські Повітряні сили під час нічної атаки дронами на регіони України знищили 11 "Шахедів".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: