fbpx
Сьогодні
14:12 18 Бер 2023

У кремлі вже шукають наступника путіну: в розвідці прокоментували рішення МКС

Після рішення Міжнародного кримінального суду про арешт російського лідера володимира путіна у Кремлі вже шукають наступника президенту російської федерації.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Розвідник підкреслив, що 17 березня кремлівські пропагандисти не вийшли зі своїми шоу, де обговорювали Гаагу. Тому що обговорення цього питання для російського населення було б "дивним і занадто тривожним "дзвінком".

"Коло Путіна звужується, він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни.

Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника Путіна і шукає його вже не Путін", наголосив представник української розвідки.

Довідка

Нагадаємо, що у жовтні минулого року уповноважена при президенті рф з прав дитини Марія Львова-Бєлова повідомила путіну, що "всиновила" викрадену з Маріуполя дитину.

Вона тоді зазначила, що лише станом на жовтень до рф вивезли до 2 тис. дітей-сиріт із соціальних закладів. А 350 дітей з Донбасу вже "прилаштовані" у прийомні родини у 16 регіонах рф.

За даними Офісу Генпрокурора, станом на 18 березня Українська сторона зафіксувала депортацію 16 226 дітей.

Напередодні повідомлялося, що Міжнародний кримінальний суд готується відкрити дві справи про воєнні злочини РФ в Україні:

  • у зв'язку з викраденнями українських дітей,
  • навмисними атаками росії проти цивільної інфраструктури України.

17 березня Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду в п'ятницю видала ордери на арешт президента росії владіміра путіна у зв'язку із ситуацією в Україні.

Усі країни-члени Міжнародного кримінального суду тепер юридично зобов'язані затримати і передати до суду підозрюваного президента росії.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що після історичного рішення про видачу ордера на арешт російського лідера повинна бути історична відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: