fbpx
Сьогодні
21:00 17 Бер 2023

Сервіс прокату електросамокатів Bolt відкриває сезон-2023: як працюватиме це рішення

Сервіс прокату електросамокатів Bolt після зимової перерви відновив роботу в Києві, Львові та Чернівцях. З 17 березня електричні самокати Bolt з'являться на вулицях Івано-Франківська, а трохи згодом і Вінниці.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

За результатами дослідження встановлено, що, використовуючи електросамокати Bolt замість авто, було скорочено кілометраж автомобільних подорожей на 20 мільйонів кілометрів та, відповідно, зменшено кількість викидів вуглекислого газу на 2,4 мільйона кілограмів. Дані зібрано шляхом опитування наприкінці подорожі клієнтів на електросамокаті Bolt щодо того, чи готові вони використовувати самокат замість автомобіля (приватного або таксі).

Яке рішення?

Попри складнощі воєнного часу стартує новий сезон прокату електросамокатів Bolt. Сервіс активно відновлює свою роботу, розширює зону покриття в тих містах, де він працював в обмеженому режимі, також у планах команди Bolt – запуск послуги в нових населених пунктах України. Наразі сервіс активний у Києві, Львові та Чернівцях, а з 17 березня 2023 року запрацює в Івано-Франківську та ще через декілька днів у Вінниці.

сервіс прокату електросамокатів Bolt

Як це працює?

Мікромобільний транспорт є ідеальною альтернативою авто та громадським засобам пересування, адже дозволяє швидко і зручно подолати невеликі відстані, не витрачаючи час у заторах або на очікування на зупинках. Згідно з дослідженнями, проведеними  компанією Bolt у жовтні – грудні 2022 року в 17 країнах Європи, де доступний сервіс Bolt, 38 % користувачів застосовують самокат як транспорт "останньої милі", поєднуючи його з громадським транспортом. В Україні цей показник становить 36,9 %. Таким чином, завдяки сервісу оренди забезпечується модальний перехід від використання авто до більш легкого екологічного транспорту, що допомагає знизити навантаження на транспортні розв'язки та громадський транспорт у цілому.

"У 2023 році, попри воєнний стан, ми продовжуємо надавати послуги оренди електросамокатів у різних містах України та розширювати нашу присутність у країні. Протягом останніх кількох років самокати вже стали невіддільною частиною міської інфраструктури України, адже це легкий мобільний транспорт, який полегшує логістику в містах та економить час, витрачений на дорогу. Ми робимо все можливе, щоб цього року якнайбільше людей змогли скористатися сервісом оренди електросамокатів у різних містах", – зазначив керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні Антон Мілка.

Довідка

Після запуску сервісу оренди в Івано-Франківську та Вінниці діятимуть такі тарифи: 9 грн за розблокування та 2,9 грн/хв.

Оренда самокатів буде недоступною під час комендантської години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: