fbpx
Сьогодні
10:47 17 Бер 2023

Окупанти зранку атакували ракетами Авдіївку

На Донеччині зранку відбувся ворожий авіаракетний удар по Авдіївці, а минулої доби ворог гатив по різних напрямках, у регіоні є загиблі та поранені цивільні.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

"На Донецькому напрямку в Курахівській громаді пошкоджено будівлю колонії. У Мар'їнській громаді – під обстрілами Мар'їнка та Красногорівка, в Очеретинській — Красногорівка, Кам'янка, Сєверне і Водяне. Зранку відбувся авіаракетний удар по Авдіївці — без жертв", – написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку було дві хвилі обстрілів Костянтинівки з "Ураганів" касетними боєприпасами, у результаті поранень зазнали шестеро людей, пошкоджено щонайменше 19 будинків, школу та підприємство. Крім того, одна людина загинула і одна поранена в Торецьку, відомо про одного пораненого та п'ять пошкоджених багатоповерхівок у Бахмуті.

У Соледарській громаді пошкоджено п'ять будинків у Федорівці і п'ять будинків у Васюківці, гучно було в Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку під обстрілами – околиці Сіверської громади, Торське і Зарічне Лиманської громади, констатував керівник ОВА.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: