fbpx
Сьогодні
23:54 17 Бер 2023

На Дніпропетровщині, попри збиття трьох "Шахедів", є влучання у Новомосковську по об'єкту критичної інфраструктури

У Дніпропетровській області, пізно ввечері 17 березня, російські загарбники скерували дрони-камікадзе на об'єкти критичної інфраструктури, у Дніпровському районі знищено три безпілотники, проте два БпЛА влучили в об'єкт критичної інфраструктури у Новомосковську.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Повітряного командування "Схід", Телеграм голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"17.03.2023 противником застосовано ударні БПЛА (імовірно "Shahed-131/136") з південно-східного напрямку по важливих критичних об'єктах в Дніпропетровській області. Три з них знищено силами і засобами підрозділів ПвК "Схід" в Дніпровському районі", зазначили у командуванні.

Своєю чергою очільник області також повідомив, що військові з повітряного командування "Схід" знищили в небі над Дніпропетровщиною 3 ворожі безпілотники, але "є й влучання".

"Два БПЛА поцілили в об'єкт критичної інфраструктури у Новомосковську. Там серйозні руйнування. Працюють всі служби. Наслідки атаки уточнюються", написав Лисак.

Нагадаємо, що ввечері під час повітряної тривоги міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік повідомив про атаку на місто Новомосковськ Дніпропетровської області.

За його словами, "надзвичайники працюють над усуненням наслідків атак".

Окрім того, Київська обласна військова адміністрація повідомила: "Київська область! Загроза атаки дронами. Закликаємо жителів перебувати в безпечних місцях до завершення сигналу "повітряна тривога".

О 21:41 Київська ОВА повідомила, що "працює ППО!"

Голова Офісу президента Андрій Єрмак також написав у Telegram: "Балалайки збиваються силами ППО. Але тривогу не ігноруйте".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: