fbpx
Сьогодні
16:13 16 Бер 2023

"Рубрика" відзначає 5-річчя: майстер-клас з журналістики рішень для журналістів

У березні перше українське медіа рішень відзначає свій день народження. Відзначте його з нами, дізнавшись більше про те, як працює журналістика рішень

Щоб відзначити п'ять років видання та три роки невпинної роботи у форматі журналістики рішень, який нині стрімко розвивається та завойовує дедалі більшу популярність, "Рубрика" вирішила провести майстер-клас для колег. 

Під час майстер-класу ми поділимося власним досвідом роботи в журналістиці рішень, головними лайфгаками та правилами, а також розкажемо, чому підхід журналістики рішень буде корисний для більшості видань.

  • Коли? 23 березня, 11:00
  • Де? Zoom
  • Що? Майстер-клас редакторок "Рубрики" Марини Смагіної та Марії Смик про журналістику рішень для колег-журналістів, редакторів та всіх охочих дізнатися більше про те, як працює один із найперспективніших нині напрямків у журналістиці. 

"Рубрика" — перше медіа в Україні й одне з небагатьох у Європі, які прицільно розвивають саме журналістику рішень. Крім того, "Рубрика" — єдине медіа з України, яке є членом Solutions Journalism Network — головного агрегатора журналістики рішень, що збирає на своїй платформі найкращі її зразки з усього світу. Уже три роки це наш основний фокус, і досвід роботи та співпраця з міжнародними партнерами дозволяють нам, як нікому, розповідати про журналістику рішень зсередини. 

Щоб приєднатися до майстер-класу, зареєструйтесь за посиланням

Реєстрація обов'язкова

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: