fbpx
Сьогодні
18:03 16 Бер 2023

 Для автомобілів майбутнього українські інженери працюватимуть над софтом: для  чого це рішення

Провідний виробник автомобілів Stellantis, до портфеля якого входить понад 15 відомих брендів авто, серед яких Chrysler, Dodge, Maserati, Opel, Fiat, Jeep та інші, розширює своє партнерство з GlobalLogic. Українські інженери компанії допомагатимуть розробляти софт для автомобілів майбутнього.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Автомобілі наступного покоління будуть залежати від програмного забезпечення, яке покращить досвід водіння та технічного обслуговування для їх власників. Звіт Goldman Sachs стверджує, що програмне забезпечення стане ключовим фактором у конкурентній боротьбі на автомобільному ринку.

Яке рішення?

Основним напрямком взаємодії стане розробка рішень для платформ SDV (Software-Defined Vehicle) – програмно-визначених автомобілів. Саме вона формує майбутнє автомобільної промисловості: архітектура SDV та додатки для неї дозволяють автомобілю постійно модернізуватися протягом усього життєвого циклу, запам'ятовувати звички своїх власників та постійно навчатися у них. Розвиток Інтернету речей, 5G та цифрових двійників дозволяють створювати справжні діджитал-авто і, зокрема, українські IT-фахівці вже працюють над автомобілями майбутнього.

Як це працює?

З рішеннями від GlobalLogic, Stellantis планують не лише створювати нові моделі цифрових автомобілів, але й провести трансформацію існуючих транспортних засобів. Це допоможе власникам зберегти актуальність своїх автомобілів навіть через багато років після їх випуску, оновити їх програмне забезпечення й отримати всі переваги використання SDV.

Українські інженери працюватимуть над софтом для автомобілів майбутнього

GlobalLogic допомагає Stellantis у розробці програмного забезпечення, систем верифікації користувачів, DevOps та бездротової інтеграції на кількох прикладних платформах. Ця співпраця дозволяє прискорити розробку SDV платформ для автомобілів Stellantis по всьому світу.

Довідка

Щоб долучитись до команди інженерів GlobalLogic, які творять свій внесок у світові технології автопрому майбутнього, можна переглянути відкриті пропозиції на сайті компанії.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: