fbpx
Сьогодні
Фото 20:08 15 Бер 2023

У цивільному та за кермом Range Rover за $100 тисяч: митрополит Харківського УПЦ МП був помічений в елітному готелі Трускавця

У елітному готелі Трускавця помітили митрополита Харківського УПЦ МП Онуфрія (справжнє ім'я Олег Володимирович Легкий). Він прибув на відпочинок у найдорожчий – п'ятизірковий готель курортного міста Rixos Prykarpattya у цивільному одязі та за кермом Range Rover вартістю 100 тисяч доларів.

Про це повідомляє ZAXID.NET. 52-річний архієпископ засвітився у Трускавці 6 березня у компанії жінки та, ймовірно, свого брата.

Фото: скриншот із відео

Зазначається, що найдешевші номери без харчування Rixos Prykarpattya коштують від 3310 грн на добу. Ціна "Напівлюксу" стартує від 8720 грн на добу, "Люкс" – від 9460 грн.

За найдорожчі трикімнатні апартаменти з кухнею та двома ваннами необхідно віддати від 27 720 грн.

Митрополита Харківського УПЦ МП помітили в елітному готелі Трускавця

Фото: скриншот із відео

Тож тиждень проживання в найдешевших номерах із харчуванням та базовими послугами на трьох осіб коштуватиме приблизно 100 000 грн. Апартаменти за цей період коштуватимуть понад 420 000 грн.

Видання зазначає, що митрополит із компанією пробули в готелі щонайменше тиждень.

У той же час уже відомо, що Range Rover Autobiography Онуфрія 2018 року випуску в середньому коштує близько 100 000 доларів.

Митрополита Харківського УПЦ МП помітили в елітному готелі Трускавця

Фото: скриншот із відео

Примітно, що про мільйонні статки митрополита Харківського вже йшлося у розслідуванні програми "Гроші". Журналісти виявили в архієпископа елітну нерухомість у Харкові – будинки по 500 квадратних метрів, розкішні квартири та земельні ділянки.

Крім того, було виявлено цілий автопарк елітних машин, а ще – яхту.

Таким чином, статки Онуфрія оцінили в 4,5-7,5 мільйонів доларів.

За даними YouControl, Олег Легкий має елітну квартиру в Печерському районі Києва. Її зараз продають за 340 тисяч доларів. Окрім цього, на ньому значиться будинок в Алушті (в тимчасово окупованому РФ Криму. – Ред.).

Але й це ще не все. У базі даних Легкий зазначений як власник кількох фірм, частина з яких мають ознаки фіктивності, оскільки жодних ознак діяльності за адресою їхньої реєстрації немає.

Довідка

Зазначимо, Легкий родом із Ходорова Львівської області. Він виріс у сім'ї священника, закінчив Одеську духовну семінарію та Київську духовну академію УПЦ (МП).

2000 року прийняв постриг у чернецтво в Києво-Печерській лаврі з ім'ям Онуфрій. У 2012 році рішенням синоду УПЦ МП був призначений архієпископом Харківським та Богодухівським і, за сумісництвом, ректором Харківської духовної семінарії та настоятелем Свято-Покровського чоловічого монастиря у Харкові.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: