fbpx
Сьогодні
10:15 15 Бер 2023

Розвідка Британії: у росії все більше почали обмежувати закордонні поїздки державних службовців рф

Починаючи з повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну державні службовці та працівники у росії зазнають дедалі жорсткіших обмежень на виїзд за кордон.

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 15 березня.

Як повідомляють британські розвідники, з огляду на ці обмеження деякі чиновники, ймовірно, були змушені віддати свої паспорти Федеральній службі безпеки.

"Працівники, наближені до центру влади, стикаються з більш суворими обмеженнями; кремлівським чиновникам заборонені будь-які міжнародні поїздки на відпочинок", наголошують в огляді.

Мова йде про розширення існуючих заходів, які походять ще з радянських часів. При цьому обмеження на поїздки були посилені після російської анексії Криму у 2014 році.

"Ці заходи, ймовірно, покликані запобігти втечі або дезертирству все більш невдоволених чиновників", – вважають у британській розвідці.

"Існує реальна можливість того, що в міру продовження зосередження російської держави на безпеці обмеження на в'їзд будуть посилюватися для дедалі більшої кількості працівників державного сектору", додають британські розвідники.

Раніше британська розвідка відзначила, що Москва і Санкт-Петербург лишаються відносно неушкодженими в плані втрат рф у війні проти України, у майбутньому ізоляція від війни найбільш заможних залишиться головним питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: