fbpx
Сьогодні
15:10 15 Бер 2023

Глава Пентагону на зустрічі "Рамштайн" заявив, що боротьба України за свободу перейшла у вирішальний момент

Фото: Georgi Paleykov/NurPhoto

Перебувають у вирішальному моменті боротьби українців за свободу та демонструють єдність і рішучість Сполучені Штати Америки та коаліція країн, які підтримують Україну у протистоянні масштабній російській агресії.

Про це заявив у середу на початку онлайн-засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" міністр оборони США Ллойд Остін, передає Укрінформ.

Голова Пентагону у віртуальному форматі виступив зі вступним словом під час десятого засідання контактної групи з питань оборони України.

На початку виступу він зауважив, що "ця контактна група завжди була прихильна тому, аби допомогти українським Збройним силам отримувати те, що їм потрібно, коли їм було потрібно".

"Зараз ми перебуваємо у вирішальному моменті боротьби України за свободу. Усе це демонструє нашу незмінну рішучість і єдність", – наголосив Остін.

Очільник міноборони США підкреслив, що це також означає "виконання наших зобов'язань повною мірою й швидко".

При цьому він зауважив, що у той час, коли для України шукають більше обладнання, "ми, як і раніше, зосереджені на підзвітності разом із нашими партнерами".

Окрім того, він підкреслив необхідність знайти нові партії боєприпасів, а також систем протиповітряної оборони для України.

"Щоби збільшити виробництво боєприпасів, учасники цієї Контактної групи об'єднуються для розробки інноваційних рішень для розв'язання проблем промислових виробництв… І я впевнений, що ми продовжимо просуватися далі, щоби задовольнити потреби України до весни, а також у подальшому майбутньому", – зауважив глава Пентагону.

Нагадаємо, що 15 березня пройде зустріч у форматі "Рамштайн", на якій союзники України проведуть уже десяті переговори оборонної контактної групи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: