fbpx
Сьогодні
19:47 15 Бер 2023

Донеччину російські війська обстріляли з "Ураганів" й "Торнадо": семеро людей поранено

Фото:t.me/ Офіс Генерального прокурора

У Донецькій області російські окупанти обстріляли із реактивних систем залпового вогню "Ураган" і "Торнадо-С" Костянтинівку та Іллінівку, поранень зазнали семеро цивільних людей.

Про це Офіс Генерального прокурора повідомляє у Телеграмі, пише Рубрика.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 15 березня російські війська обстріляли з РСЗВ "Ураган" і "Торнадо-С" місто Костянтинівку та село Іллінівку Костянтинівського району.

У Костянтинівці поранено двох чоловіків та жінку. Ще четверо цивільних дістали тілесні ушкодження внаслідок влучань загарбників по житловій забудові Іллінівки.

Вибухами пошкоджено багато приватних будинків, автотранспорт, господарські споруди.

Прокурори на місцях вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил російської федерації.

Довідка

війська російської федерації за минулу добу, 14 березня, обстріляли 17 населених пунктів Донецької області, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: