fbpx
Сьогодні
20:16 14 Бер 2023

Окупанти намагаються захопити Бахмут з декількох напрямків, – Маляр

Бої за Бахмут тривають, відбуваються наступальні дії противника.

Про це в ефірі повідомила телемарафону заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"На сьогодні фактично по всій смузі відповідальності оперативна-стратегічно угрупування "Хортиця" відбуваються наступальні дії ворога. Бої тривають у районі Кремінної, Білогорівки, Спірне, Бахмут є епіцентром", – повідомила вона.

За словами Маляр, ворог з декількох напрямків намагається захопити місто, оточити його.

"Власне, що таке динаміка бойових дій. Це коли є певні незначні успіхи у ворога, але в тому числі є і певні значні успіхи у ЗСУ, які змогли дещо зробити на півночі", – сказала вона.

За словами Маляр, передчасно робити якісь висновки – бої за місто не завершені, і тому вони можуть мати різну динаміку – позитивну й негативну і сприймати це потрібно з розумінням того, що українське військо робить все, що може, щоб не допустити здійснення ворожих планів.

Вона наголосила, що на сьогодні Бахмут це місто, де знищується ворог у великій кількості і, таким чином, зменшуються наступальні можливості ворога.

"Тому дуже важливо коли йдуть розмови про стратегічність Бахмута, довіряти військовим", – закликала заступниця міністра оброни.

Довідка

14 березня Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на фронті, зокрема у Бахмуті.

Розглянувши перебіг оборонної операції на Бахмутському напрямку, усі члени Ставки висловили спільну позицію щодо подальшого утримання й захисту міста Бахмута

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: