fbpx
Сьогодні
16:21 13 Бер 2023

Міносвіти зробило заяву про припинення співпраці з міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation

Міністерство освіти та науки оголосило, що припиняє співпрацю з міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation.

Про це повідомляється на сайті МОН, пише Рубрика.

"У зв'язку із застосуванням персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation Міністерство освіти і науки України розриває меморандум про співпрацю", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що припинення дії меморандуму набуває чинності з дати отримання письмового повідомлення відповідними сторонами. Лист від МОН щодо припинення співпраці надіслано до представництва Parimatch Foundation в Україні.

Довідка

У серпні 2022 року МОН та благодійний фонд Parimatch Foundation підписали меморандум щодо співпраці з підвищення компетентностей та навичок освітньої діяльності, впровадження нових сервісів в освітній процес, вдосконалення інклюзивної системи освіти, поліпшення ментального та фізичного здоров'я дітей та молоді, а також популяризації впровадження сучасних програм та методик.

А 10 березня президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб. Серед них компанія Parimatch.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: