fbpx
Сьогодні
11:35 13 Бер 2023

Міносвіти оприлюднило демонстраційний варіант тесту з історії України для вступників

Оприлюднено демонстраційний варіант завдань національного мультипредметного тесту (НМТ) з історії України для вступників.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства освіти і науки України.

Зазначається, що потенційні учасники мають змогу скласти тест онлайн за посиланням.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде у реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Структура тесту

Тест містить 30 завдань, на виконання яких буде надано 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України (розділи 6–32) й охоплює теми, що стосуються подій другої половини XVI – початку ХХІ ст.

Також для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп'ютером/з планшетом/телефоном. демонстраційний варіант тесту можна завантажити файлом.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування буде можливість вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи будуть доступні результати тестування з цього предмета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: