fbpx
Сьогодні
13:55 12 Бер 2023

У Маріупольському районі пролунали вибухи: в небо піднялася російська авіація

Фото: Ілюстративне

12 березня, у тимчасово захопленому військами рф Маріупольському районі були чутні вибухи. Російські загарбники підняли у небо авіацію.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Вибухи в Маріупольському районі в напряму с. Сартана. Після вибухів окупанти підняли в небо авіацію", зазначив чиновник.

Нагадаємо, що 11 березня в тимчасово окупованому Маріуполі також пролунали два вибухи. Один з них районі аеропорту, а інший – в районі Агробази.

У цей же день в селищі Мангуш було влучання по місцю розміщення російських військ. На цей момент відомо про близько 20 загиблих.

Як повідомляла Рубрика, українські прикордонники ліквідували групу "вагнерівців" у промзоні Бахмута. Прикордонний підрозділ Луганського загону провів позиційну битву з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств.

Нагадаємо, що тільки вчора, 11 березня, протягом доби росіяни втратили на Бахмутському напрямку 221 військового вбитими й 314 – пораненими.

А загалом Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 12 березня 2023 року ліквідували близько 159 тисяч 90 російських загарбників, при цьому тільки за минулу добу – ще 1090 осіб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: