fbpx
Сьогодні
18:00 12 Бер 2023

Save Pets of Ukraine видали благодійну книжку про порятунок тварин від війни: для чого це рішення

English version here

Команда ініціативи Save Pets of Ukraine випустила благодійну книжку під назвою "Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні" про порятунок тварин від війни.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Кількість безпритульних тварин в Україні зросла на 20-30% у тилових областях та на 100% і більше у притулках прифронтових областей за останній рік коли в країні іде повномасштабна війна.

Яке рішення?

Команда ініціативи Save Pets of Ukraine випустила благодійну збірку історій про порятунок тварин від війни. Її назва — "Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні".

"Це збірка натхненних історій зі щасливим кінцем про котів, собак та їхніх власників і волонтерів, які змушені були евакуюватись від війни і підтримували одне одного. А також про людей, які щоденно дбають про велику кількість чотирилапих, які опинилась на вулиці. Це історії про те, як люди рятують тваринок, а вони у відповідь рятують своїх турботливих людей", — зазначили автори книжки.

Save Pets of Ukraine випустила благодійну книгу про тварин під час війни

Як це працює?

Збірка має на меті привернути увагу до безпритульних тварин в Україні.

У книжці також можна знайти історії адопції чотирилапих. Автори збірки сподіваються, що ці приклади надихнуть читачів на усиновлення тварин.

"Адже прилаштування безпритульних тварин у сім'ї є найкращим та найбільш гуманним способом скорочення кількості "хвостиків" у притулках та на вулицях. Так, ще за кілька тижнів до виходу книги, коли про неї дізнався редактор одного з національних телеканалів, він записався на співбесіду, аби взяти у свою сім'ю кішку", — розповіли у Save Pets of Ukraine.

Купити книжку можна за благодійний внесок від 200 грн на сайті ініціативи.

Усі кошти з продажу передадуть на допомогу притулкам для собак і котів.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: