fbpx
Сьогодні
15:24 10 Бер 2023

IKEA облаштувала у чотирьох магазинах "кімнати реального життя": навіщо це рішення

IKEA облаштувала у чотирьох магазинах "кімнати реального життя", щоб привернути увагу до нестачі житла у Великій Британії.

Про це повідомляється на сайті компанії.

У чому проблема?

Згідно з дослідженням, проведеним на замовлення IKEA, кожен п'ятий (21%) житель Великої Британії турбується про втрату свого житла. Половина опитаних (49%) заявили, що, якщо вони втратять поточне житло, їм буде важко знайти інше. Минулого року, щоб витрат на житло вистачало, 18% людей у ​​Великій Британії сказали, що взялися за додаткову роботу, 17% скоротили витрати на їжу.

Яке рішення?

Нова кампанія бренда має на меті підвищити обізнаність про проблему та "висвітлити реальні умови життя людей, які через це страждають".

Кампанія є частиною нашого довгострокового партнерства з Shelter (фонд, який допомагає людям з житлом), що вимагає будувати 90 000 соціальних будинків на рік до 2030 року, щоб допомогти вирішити ситуацію з житлом у Великій Британії.

Як це працює?

Кожна «кімната» має свою історію, що передає її атмосферу. Це інсталяція у магазині Гаммерсміту (район Лондона). За описом компанії, у ній живе жінка Сем троє малолітніх дітей.

Наступна інсталяція у магазині міста Брістоль. Кваліфікована медсестра Кейт стала бездомною, коли втратила роботу під час пандемії. Вона переїхала в таку кімнату зі своєю 24-річною дочкою після того, як хтось підпалив намет, у якому вони жили.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: