fbpx
Сьогодні
14:20 10 Бер 2023

Дружні міста: урбаністи з Big City Lab запрошують киян поговорити про безбар’єрність

«Усі, кому небайдужі наші міста. Студенти, архітектори, урбаністи, активісти, депутати. Обговоримо, як створювати такі міста, що гідно зустрінуть наших героїв, стануть прихистком для тих, хто його потребує, та дбатимуть про вразливих мешканців – нас усіх. Міста, в які захочеться повертатися» – зазначають організатори події. 

Для цього зберуться експерти з інклюзії, архітектори, науковці, користувачі та маломобільні групи населення – щоб обмінятися досвідом, поділитися кращими практиками безбар'єрності та вирішити, як найкраще їх імплементувати в наші міста.

Участь безкоштовна. Вільний вхід для відвідувачів із тваринками. Після події буде фотозвіт. У разі повітряної тривоги – у приміщенні є укриття.

Охочих відвідати захід організатори просять зареєструватися за лінком: https://cutt.ly/X8HGWyM

Посилання на подію: https://cutt.ly/n8Vmn6q 

Зустріч відбудеться 25 березня о 15:00 за адресою: 

📍 Київ, Освіторія Хаб, вулиця Князів Острозьких, 2 

У програмі: 

  • Розбір основних бар'єрів у містах та їх подолання від розробників Альбому безбар'єрних рішень та архітекторів;
  • Панельна дискусія про імплементацію практик безбар'єрності в Україні із експертами, урбаністами, науковцями, представниками маломобільних груп населення;
  • Нетворкінг і знайомства з однодумцями та професійною спільнотою;
  • Кава-брейк та смаколики.

Організатори події – урбан-бюро Big City Lab, разом зі спільнотою Archilife та Освіторія Хаб.

Альбом безбар'єрних рішень створюється в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів». Проєкт реалізується громадською організацією Безбар'єрність спільно з Мінрегіон у рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконує німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за фінансування Урядів Німеччини та Швейцарії. Розробником Альбому безбар'єрних рішень виступає урбан-бюро Big City Lab.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: