fbpx
Сьогодні
15:11 09 Бер 2023

Ворожий обстріл Херсона: влучили в зупинку, магазин та будинок – 4 загиблих

Фото: Телеграм/ Андрій Єрмак

9 березня російські загарбники вранці гатили по обласному центру Херсону, відомо про четверо загиблих містян, також є поранені.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Офісу президента Андрія Єрмака, Херсонську ОДА (ОВА) у Telegram, начальник пресслужби Сил оборони Херсона Дмитро Плетенчук у телемарафоні, Офіс генерального прокурора, "Суспільне Херсон".

"Російські терористи зранку обстріляли Херсон. Влучили, у тому числі, в зупинку громадського транспорту. Внаслідок обстрілу загинуло 3 осіб", спочатку повідомив Єрмак.

Херсон, обстріл

Фото: Телеграм/ Андрій Єрмак

"На місці згарища кілька хвилин тому була зупинка громадського транспорту… Російський снаряд відібрав життя двох людей, що стояли на зупинці. Уламки боєприпасу влучили й у крамницю – у приміщенні загинула жінка", розповіли у ОДА.

Своєю чергою Плетенчук теж повідомив, що за добу 8 березня була одна загибла людина й кілька поранених, а вранці 9 березня від артобстрілу загинуло троє людей: дві людини на зупинці й одна – співробітник магазину.

Херсон, обстріл

Фото: Телеграм/ Андрій Єрмак

Окрім того, Офіс генпрокурора повідомив про щонайменше двох поранених внаслідок ранкового обстрілу Херсона.

Уже по обіді стало відомо про ще одного загиблого та одного пораненого внаслідок обстрілів Херсона цього дня. Снаряд влучив у будинок поряд із Корабельною площею, повідомив Суспільному керівник пресофісу ОВА Толоконніков.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: