fbpx
Сьогодні
Відео, фото 17:24 09 Бер 2023

У міністерстві оборони росії цинічно висловилися про ракетну атаку на Україну, внаслідок якої загинули мирні мешканці: "Удар відплати"

Фото: Associated Press

У міністерстві оборони російської федерації цинічно висловилися про масштабну ракетну атаку на Україну, внаслідок якої загинуло мирне населення. Там заявили, що це нібито "удар відплати".

Заяву відомства поширили російські пропагандистські ЗМІ, пише Рубрика.

Про жертви та прильоти по об'єктах цивільної інфраструктури в міноборони росії промовчали.

"У відповідь на організовані 2 березня київським режимом терористичні акції у Брянській області збройними силами Російської Федерації завдано масованого удару відплати", – йдеться у повідомленні.

Фото: пес на розвалинах будинку, господарі якого загинули

влучання по зупинці у Херсоні

Фото: влучання по зупинці у Херсоні

Фото: російська ракета влучила у будинок цивільних громадян

Фото: приліт в Києві

У російському міноборони також вкотре заявили, що цілі удару нібито досягнуто. Водночас там не згадали, що українські захисники вночі 9 березня збили 34 російські ракети та чотири дрони-камікадзе іранського виробництва, якими окупанти атакували низку регіонів.

У Сергія Шойгу також стверджують, що внаслідок удару нібито було вражено українську військову інфраструктуру, оборонні підприємства та енергооб'єкти, що їх забезпечують, а також місця базування ударних безпілотників.

Довідка

Під час масованої ракетної атаки в ніч проти 9 березня у Львівській області ракета впала у житловій зоні. Внаслідок дій росіян є загиблі серед мирних жителів.

Близько 05:50 і після 07:00 потужні вибухи пролунали в Києві: з першим із них над місцем удару в небо піднявся дим, а з другим загорілися авто біля багатоповерхівки.

Президент Володимир Зеленський відреагував на черговий воєнний злочин росії, яка влаштувала масовану дронову та ракетну атаки по Україні вночі 9 березня. Він наголосив, що агресор здійснив 81 пуск ракет різного базування та запускав дрони-камікадзе, щоб тероризувати мирних людей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: