fbpx
Сьогодні
Відео 23:16 09 Бер 2023

Ракети російських окупантів сьогодні забрали життя шести українців, - Зеленський 

Фото: Скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський наголосив, що рф продовжує тероризувати мирне населення і російські ракети сьогодні забрали життя шести українців.

Про це він заявив у вечірньому зверненні президента, пише Рубрика.

"Провів сьогодні кілька нарад щодо наслідків масованого удару по нашій інфраструктурі. Чергове намагання держави-терориста воювати проти цивілізованості призвело до тимчасових відключень електрики, тепла та води в деяких наших регіонах і містах. Російські ракети сьогодні забрали життя шести українців. Мої співчуття родинам…

Відновлювальні роботи на енергообʼєктах тривають увесь день. Найскладніше – Харків, Житомирщина. Непросто в Одесі, у Дніпропетровській області, у Києві, у Запоріжжі. Ремонтні бригади, енергетики, місцева влада, центральна влада – усі працюватимуть стільки, скільки треба, щоб відновити подачу енергії містам і районам, де зараз проблеми.

Я дякую всім, хто працює заради цього. Ми вже показали, на що здатна Україна. І скільки б Росія не робила підлостей, наша держава і народ усе одно не будуть у кайданах. Ані ракети, ані звірства Росії в цьому не допоможуть.

Я хочу подякувати сьогодні всім воїнам наших Повітряних сил. А особливо – 138-й Дніпровській, 160-й Одеській і 208-й Херсонській зенітним ракетним бригадам, які відзначились у захисті від цього російського нальоту. Дякую вам, воїни! Дякую й усім у світі, хто усвідомлює, наскільки важливо дати повний захист українському небу, і всім, хто готовий нам допомагати в гарантуванні нормального життя людей.

Слава всім, хто зараз у бою за Україну! Бахмут, Авдіївка, Купʼянськ, Лиман і весь Донбас! Наше Запоріжжя, Нікополь, Херсонщина! Слава всім, хто захищає наші Суми, нашу Чернігівщину, нашу Харківщину, усі наші міста й громади і наш кордон! Слава кожному українському воїну, чия сміливість – це життя України! Вічна і світла памʼять усім, кого в нас забрала ця війна і Росія! Немає іншого вибору, ніж перемогти", – сказав Зеленський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: