fbpx
Сьогодні
22:48 09 Бер 2023

На Житомирщині та Харківщині наразі найскладніша ситуація зі світлом: пошкоджені відремонтовані об’єкти, - Укренерго

Станом на вечір 9 березня  найскладніша ситуація з енергопостачанням залишається на Житомирщині та Харківщині. У Житомирській області ворог пошкодив відремонтовані після попередніх атак об'єкти, тому відновлення енергопостачання може тривати до двох тижнів.

Про це йдеться в повідомленні НЕК "Укренерго".

На Житомирщині вдень 9 березня вдалося відновити живлення критичної інфраструктури. Наразі тривають ремонтні роботи в магістральній та в розподільчих мережах.

У компанії зазначають, що ситуація з енергоживленням в Житомирській області хитка, оскільки російські обстріли пошкодили обладнання, яке відремонтували після попередніх трьох терористичних атак. Ремонтні роботи можуть тривати впродовж двох тижнів.

Загалом за результатами чотирьох масованих атак на енергетичну інфраструктуру Житомирщини зафіксовано влучання шістьох ракет та трьох дронів-камікадзе.

На Харківщині ситуацію з енергопостачанням в "Укренерго" пообіцяли стабілізувати протягом кількох днів. Зараз заживлена критична інфраструктура — тепло- та водопостачання, опрацьовуються резервні схеми заживлення споживачів.

На Житомирщині та Одещині запроваджені планові графіки відключень. У Дніпровському регіоні мережевих обмежень немає.

Довідка

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: