fbpx
Сьогодні
13:54 08 Бер 2023

USAID розпочала кампанію у соцмережах, щоб розповісти про внесок жінок в оборону та відбудову України

English version here

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) проведе у березні кампанію у соцмережах "Нові сторінки українського героїзму". Метою акції є можливість розповісти про внесок жінок в оборону та відбудову країни.

Про це агентство повідомило у Твіттері, передає Рубрика.

"USAID в Україні розпочинає кампанію "Нові сторінки українського героїзму", покликану розповісти історії жінок, які творять історію завдяки своєму внеску в оборону і відбудову, зробленому за лінією фронту. Слідкуйте за кампанією у Facebook, Instagram і Twitter протягом березня", підкреслили в дописі.

Адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер у відеозверненні до українських жінок і дівчат, присвяченому Місяцю жіночої історії, заявила, що давно захоплюється тим, що вони роблять.

"З часів Майдану ви стали на захист демократичного майбутнього. Останніми роками ви розбудовували верховенство права, протистояли корупції, притягували уряд до відповідальності, а також зміцнювали державні інституції, щоб бути цілковито незалежними.

А тепер ви нас усіх вражаєте своєю мужністю, стійкістю та внеском у захист того, що є цінним для вас і для нас. Дякую, ми з вами!", запевнила Пауер.

Нагадаємо, що згідно з рішенням ООН від 1977 року, 8 березня відзначається у світі як Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: